vrijdag 31 augustus 2012

Londen....

Hallo allemaal,

De vakantie is weer voorbij en weer fijn aan de slag gegaan met een nieuw kaartje.

Deze week een verjaardagskaart voor een lieve dierbare vriendin van mij. Onlangs was zij met haar twee kinderen naar Londen geweest. Toen ik de nieuwe stempels zag van The London Line, moest ik gelijk aan haar denken.
De volgende materialen heb ik gebruikt:De stempelafdruk is ingekleurd met Faber-Castell potloden. Dit zijn hele fijne potloden om mee te kleuren. Je hebt als je deze potloden gebruikt de doezel methode niet meer nodig. (op zaterdag 15 september is er bij Jacky Stamps een open dag. En van 13.00 tot 14.00 uur is er de mogelijkheid om het zelf te proberen en te ervaren hoe het kleuren met Faber-Castell is. Extra tip van de week ;-))

Al deze bovenstaande materialen heb ik gekocht bij: www.jackystamps.com

Tip van de week ;-)

En zoals jullie misschien al weten sluit ik deze kaart weer af met een tip van de week:

Persoonlijk vind ik het altijd leuk dat er een uitstekend randje onder mijn stempel zit. Zie foto. Maar ik ben niet zo heel handig met los uit de pols iets natekenen. Dus leg ik mijn stempelafdruk op een stuk papier en ongeveer om een paar millimeter zet ik allemaal kleine streepjes. Dan haal ik de stempelafdruk weg en verbind ik al de streepjes en dan heb je de contour van de stempelafdruk. Dan een kwestie van uitknippen en klaar. Ik merk dat het moeilijk uitleggen is, dus mochten jullie hierover vragen hebben dan hoor ik dat graag.


Ik ben heel benieuwd naar jullie mening over deze kaart. Dus laat gerust een reaktie achter. Dit word altijd erg gewaardeerd door mij.

Een fijne dag toegewenst!!

Groetjes Yvonne

woensdag 29 augustus 2012

Geboortekaartje....

Hallo allemaal,

zoals wel vaker gebruikelijk op woensdag weer een kaartje van mij. Dit keer een geboortekaartje voor een jongentje.
Een vriendin van mij is onlangs bevallen van een zoontje en speciaal voor haar heb ik dit kaartje gemaakt.


De volgende materialen heb ik gebruikt voor deze kaart:


De stempelafdruk is ingekleurd met Koh-I-Noor potloden.
Het lintje en de letters is privebezit.
De andere materialen zijn gekocht bij Jacky Stamps.

De tip van de week;-)

Het is een beetje een gepriegel om de blaadjes in de gleufjes te doen. Je kan met behulp van de punt van je schaartje of pincet, het een beetje opmaken. Dan gaan de blaadjes er veel makkelijker in!!

Ik hoop dat jullie de kaart van deze week leuk vinden. Laat gerust een reaktie achter. Vind ik altijd erg leuk om te lezen.

Een fijne dag toegewenst!!

Groetjes Yvonne
maandag 13 augustus 2012

Londen....

Hallo allemaal,
Het is weer eens tijd voor het plaatsen van een kaartje.

Vandaag eentje met een knipoog naar Londen. Bijna zijn de Olympische spelen van Londen 2012 alweer voorbij.
De volgende materialen heb ik gebruikt:

De gebruikte materialen zijn te koop bij Jacky Stamps.

Tip van de week ;-)

Soms ben je druk bezig met de layout van de kaart. Maar dan kom je tot de ontdekking dat je niet alles kan gebruiken op de voorkant. Plaats het dan aan de binnenkant van de kaart. Dan gebruik je toch alles wat je in gedachten had. En het staat ook wat gezellig als de binnenkant versierd is. Toch?


Ik hoop dat jullie de kaart van deze week leuk vinden. Laat gerust een reaktie achter dit wordt altijd door mij zeer gewaardeerd. Ben altijd blij met een reaktie.

Een fijne dag toegewenst!

Groetjes Yvonne

dinsdag 7 augustus 2012

Kerst.....

Hallo allemaal,
wat vliegt de tijd toch. Het is weer eens tijd voor een kaartje. Omdat de tijd toch al snel gaat heb ik voor vandaag een kerstkaart gemaakt.
Voor je weet is het alweer zo ver.......
Maar eigenlijk vind ik de nieuwe materialen van Marianne Design te koop bij Jacky Stamps gewoon te leuk om te laten liggen ;-)

De afbeelding heb ik ingekleurd met Koh-I-Noor potloden.
En de volgende materialen heb ik gebruikt:Ik hoop dat jullie deze kaart leuk vinden.

Tip van de week ;-)

Het is misschien niet goed te zien op de foto, maar ik heb de das van het meisje ingekleurd met een beetje Glossy accents. Zodat je de gekleurde stempelafdruk een klein subtiel accentje geeft. 

Laat gerust een reaktie achter, dit waardeer ik altijd zeer!!

Ik wens jullie een fijne dag toe.

Groetjes Yvonne