vrijdag 31 augustus 2012

Londen....

Hallo allemaal,

De vakantie is weer voorbij en weer fijn aan de slag gegaan met een nieuw kaartje.

Deze week een verjaardagskaart voor een lieve dierbare vriendin van mij. Onlangs was zij met haar twee kinderen naar Londen geweest. Toen ik de nieuwe stempels zag van The London Line, moest ik gelijk aan haar denken.
De volgende materialen heb ik gebruikt:De stempelafdruk is ingekleurd met Faber-Castell potloden. Dit zijn hele fijne potloden om mee te kleuren. Je hebt als je deze potloden gebruikt de doezel methode niet meer nodig. (op zaterdag 15 september is er bij Jacky Stamps een open dag. En van 13.00 tot 14.00 uur is er de mogelijkheid om het zelf te proberen en te ervaren hoe het kleuren met Faber-Castell is. Extra tip van de week ;-))

Al deze bovenstaande materialen heb ik gekocht bij: www.jackystamps.com

Tip van de week ;-)

En zoals jullie misschien al weten sluit ik deze kaart weer af met een tip van de week:

Persoonlijk vind ik het altijd leuk dat er een uitstekend randje onder mijn stempel zit. Zie foto. Maar ik ben niet zo heel handig met los uit de pols iets natekenen. Dus leg ik mijn stempelafdruk op een stuk papier en ongeveer om een paar millimeter zet ik allemaal kleine streepjes. Dan haal ik de stempelafdruk weg en verbind ik al de streepjes en dan heb je de contour van de stempelafdruk. Dan een kwestie van uitknippen en klaar. Ik merk dat het moeilijk uitleggen is, dus mochten jullie hierover vragen hebben dan hoor ik dat graag.


Ik ben heel benieuwd naar jullie mening over deze kaart. Dus laat gerust een reaktie achter. Dit word altijd erg gewaardeerd door mij.

Een fijne dag toegewenst!!

Groetjes Yvonne

1 opmerking: