woensdag 10 oktober 2012

Kersttijd......

Hallo allemaal, zoals vaker gezegd de tijd vliegt. Het is begin oktober en in de winkels liggen al kruitnootjes voor sinterklaas. Ik denk dat er veel mensen al druk bezig zijn met hun kerstkaarten maken. Maar persoonlijk vind ik het ook gewoon ook erg leuk om kerstkaarten te maken.
De volgende  materialen heb ik gebruikt.

Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik getwijfeld heb over het huisje mal van Marianne Design. Vond het erg groot en wat moet ik ermee. Maar omdat ik ze wel erg leuk vind heb ik deze toch gekocht en moet zeggen dat ik er erg blij mee ben. Omdat gaande weg er toch leuke ideeen in me opkomen met deze mal.

Ook ben ik zelf erg weg van de kerstbomenmal. Ben erg benieuwd naar de reakties op deze kaart. Laat vooral een reaktie achter, dit waardeer ik altijd zeer!!

Tip van de week ;-)Je kan delen van het huisje extra uitstansen en dan weer in 3d verwerken. nu lijkt het net of er een portaaltje aan het huisje zit.

Ik wens jullie een fijne dag toe!!!

Groetjes Yvonne

1 opmerking:

  1. Wat leuk zeg! In zo'n huisje zou ik wel willen wonen! Heel leuk met het 3d-effect bij het huis en de prachtige boom erbij. Schitterend plaatje!
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen