vrijdag 12 oktober 2012

X mas post....

Hallo vandaag weer eens een nieuw kaartje:


De volgende materialen heb ik gebruikt voor deze kaart:



















Tip van de week ;-)

Persoonlijk vind ik dit een leuk voorbeeld van "out of the box thinking"  Of tewel een kaart maken waarbij je iets doet waar je niet zo gauw aan denkt of verwacht. Dat maakt het voor mij leuk om te maken. Tenminste dat is mijn peroonlijke mening


Ben erg benieuwd naar jullie reakties op deze kaart. Laat gerust een reaktie achter. Zal ze met plezier lezen!

Ik wens jullie een fijne dag toe.

Groetjes Yvonne


woensdag 10 oktober 2012

Kersttijd......

Hallo allemaal, zoals vaker gezegd de tijd vliegt. Het is begin oktober en in de winkels liggen al kruitnootjes voor sinterklaas. Ik denk dat er veel mensen al druk bezig zijn met hun kerstkaarten maken. Maar persoonlijk vind ik het ook gewoon ook erg leuk om kerstkaarten te maken.




De volgende  materialen heb ik gebruikt.

Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik getwijfeld heb over het huisje mal van Marianne Design. Vond het erg groot en wat moet ik ermee. Maar omdat ik ze wel erg leuk vind heb ik deze toch gekocht en moet zeggen dat ik er erg blij mee ben. Omdat gaande weg er toch leuke ideeen in me opkomen met deze mal.









Ook ben ik zelf erg weg van de kerstbomenmal. Ben erg benieuwd naar de reakties op deze kaart. Laat vooral een reaktie achter, dit waardeer ik altijd zeer!!

Tip van de week ;-)



Je kan delen van het huisje extra uitstansen en dan weer in 3d verwerken. nu lijkt het net of er een portaaltje aan het huisje zit.

Ik wens jullie een fijne dag toe!!!

Groetjes Yvonne

zaterdag 6 oktober 2012

Rijbewijs....

Hallo allemaal.

Het is weer tijd voor een kaartje.
Deze week een kaartje voor mijn neefje, die geslaagd is voor zijn rijbewijs (eindelijk want mijn dochter heeft al sinds haar 18e haar rijbewijs en mijn zoon is nu 17 en ook al in het bezit van zijn rijbewijs. Dat kon hun grote neef toch niet hebben, dus heeft hij nu ook eindelijk zijn rijbewijs ;-) Rust in de familie hahaha. Daarom speciaal voor hem deze kaart....



De volgende materialen heb ik gebruikt:





Tip van de week ;-)

 

Je kunt de doezelaar techniek en de Koh-I-Noor potloden uitstekend op dit donkere Kraft papier gebruiken. Niet gelijk in paniek raken als het papier heel raar kleurt door de doezelaar. Als het papier goed droog is zie je er niets meer van. Let wel op: niet te veel vocht/doezelaar gebruiken.

Ben benieuwd naar jullie reakties over deze kaart!

Ik wens jullie een fijne dag toe!!

Groetjes Yvonne

woensdag 3 oktober 2012

Xmas...

Hallo allemaal, het is weer woensdag, weer eens tijd om een kaartje te plaatsen. Hier aan de Scheveningse kust hebben we onze eerste heftige najaarsdag met veel wind en regen achter de rug. Persoonlijk vind ik de herfst een fijn seizoen. Heerlijk, dan 's avonds thuis bezig met kaarten maken terwijl de wind om het huis giert. Dus ook deze keer een kerstkaart....


De volgende materialen heb ik gebruikt:













Ik vind de stempel van Yvonne Creations erg mooi, vooral om deze in te kleuren is een feestje ;-)

Tip van de week ;-)



Om de kaars iets mooier uit te laten komen heb ik ervoor gekozen om de vlam uit te stansen met geel papier. Heb dan het idee dat de kaars iets beter tot zijn recht komt.

Laat gerust een reaktie achter. Waardeer dit altijd zeer. Leuk om jullie reakties te lezen!!

Ik wens jullie een fijne dag toe.

Groetjes Yvonne